Sper să ştie şi el!

Cele două femei locuiau împreună de puţin timp. Se cunoşteau de ceva vreme, lucrau la acelaşi proiect, mutatul împreună părea varianta cea mai bună din punctul ăsta de vedere. În rest, fiecare avea viaţa personală proprie, chiar dacă uneori se intersectau.

În mod normal, unde locuiesc două femei singure, sigur apar şi bărbaţii la un moment dat. Vînătorii ăştia din timpuri imemoriale au un simţ special dezvoltat pentru vînat, chiar dacă prada nu mai este mîncată la finalul zilei. Cît ai zice vietatea asta e a mea, una dintre femei s-a şi trezit curtată de un vînător destoinic, inteligent şi cu foarte mult umor. Vînătorul perfect. Cu care a început să convieţuiască.

4411(poză fără absolut nicio legătură cu ce se scrie aici)

Cealaltă femeie, fiind mai prinsă cu munca, n-avea timp şi nici energia necesară convieţuirii atît de elogiată pe toate palierele sociale. Se mulţumea pe moment cu vizite sporadice ale prietenilor, dintre care unul se făcea comod şi rămînea şi peste noapte. Faptul că se înţelegeau la un nivel mai subtil şi că le plăceau în mod deosebit ghiduşiile, îi punea într-un altfel de convieţuire. Dar o ştiau doar ei, de aceea se şi amuzau foarte des pe chestia asta.

În acea dimineaţă rece, vînătorul destoinic s-a încălţat şi pe un ton foarte grav – ceea ce de obicei nu-i stătea în fire – i-a spus femeii lui: Să ştii că ea i-a cumpărat o periuţă de dinţi care seamănă foarte mult cu a mea! Eu ştiu care e a mea, sper să ştie şi el!

Periuţa stătea cuminte pe un raft din camera ei, a celeilalte, dar ăsta nu e un impediment pentru ochii iscoditori ai unui vînător care îşi bagă nasul peste tot printr-o casă străină, aşa cum şi-ar purta paşii printr-o pădure…

 

Reclame

Cam care ar fi părerea ta?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s