N-ai să crezi ce i-a spus Sebastian M. agresoarei sale!

În data de 16 mai 2015, Sebastian M. a fost găsit de poliţiştii ieşeni în subsolul casei doamnei Georgeta P., o contabilă în vîrstă de 37 de ani, divorţată, fără copii. Bărbatul, care purta un cardigan gri de lînă şi blugi albaştri, a fost declarat dispărut în urmă cu trei luni. Nemaivăzînd de foarte multă vreme postări cu muzică şi puseurile lui filozofice, prietenii de pe Facebook au intrat în alertă şi s-au adresat familiei, care nu remarcase că victima nu mai trecuse pe acasă de cîteva zile. Conform relatărilor fratelui acestuia, ultima dată a fost văzut ieşind din apartament cu un teanc de cărţi în braţe. „Era nebărbierit, agitat şi avea cearcăne adînci.”, a declarat A. A., fratele victimei. Lumea era cu atît mai îngrijorată cu cît Sebastian M. scrisese un status aproape profetic cu multă vreme în urmă, legat de o posibilă răpire a sa de către o admiratoare foarte perseverentă.

În urma interogatoriului, doamna a declarat că Sebastian M. a venit de bună voie în beciul său, unde s-a oferit acum trei luni să schimbe nişte şipci de lemn. Fiind, conform spuselor sale, tot timpul preocupată de sarcinile de serviciu, doamna Georgeta P. nu a observat că l-a încuiat pe domnul Sebastian M. în beciul dumneaei, după una dintre vizitele de tîmplărie.

“Acesta a supravieţuit, conform declaraţiei agresoarei inumane, numai printr-o minune datorată rezervelor de zacuscă şi pate pe care le deţinea în beci” au precizat reprezentanţii inspectoratului judeţean de poliţie.

zacusca

„Faceţi cea mai bună zacuscă din lume!”, i-a aruncat din fugă Sebastian M. agresoarei sale, în timp ce aceasta îşi ştergea discret nasul. Urcată în autobuz, victima eliberată n-a mai putut fi contactată pentru comentarii.

(Pentru prima dată coborît să ia pulsul străzii, a consemnat de la faţa locului reporterul nostru foarte special, Turnul de Fildeş)

Anunțuri

3 comentarii

 1. K.J. Mecklenfeld · Noiembrie 21, 2014

  Hai că am râs bine! Mulțam! Să trăiți! Zărghiți mai sunteți, bre oameni. Da’ las’ că-i bine așa 🙂

  Apreciază

  • sebastianmihail · Noiembrie 21, 2014

   Păi nu? Să mai şi rîdem, nu doar să ne lăsăm agresaţi de prostie şi urîţenie…

   Apreciază

   • K.J. Mecklenfeld · Noiembrie 21, 2014

    Daaaa! Chiar am râs! Și mă gândeam că este atât de specific românesc, cu borcanele de zacuscă și contabila Georgeta cea divorțată, încât e greu de tradus în altă limbă ca să sune la fel de umoristic. Scrii tu poezie, dar umor te-ai gândit să scrii? Tot ne lipsește nouă unul de la Caragiale încoace.. Hai că mă duc să dorm, zău!

    Cea mai bună zacuscă! Auzi! Hehe 🙂

    Apreciază

Cam care ar fi părerea ta?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s