[Recuperări 02] Struţii nu trăiesc în UK

Chiar dacă începe o nouă săptămână sau deja se apropie weekendul, nu e recomandat să mergi cu privirea în pământ. S-ar putea să pierzi micile frumuseţi ale zilelor care trec cuminţi şi tăcute pe lângă tine.

Ben Howard
Un puşti din Marea Britanie, talentat foc şi care nu fuge de eticheta de surf-musician, vine cu un îndemn optimist: Sus privirea! Ben Howard, căci despre el este vorba, ştie să prindă în versuri sclipirile cotidiene, se lasă filmat de prieteni pentru ca totul să fie mai distractiv şi în general încearcă să nu se îngrijoreze prea mult de ce se întâmplă în jurul lui. Şi are un fetiş pentru apă. Când nu se aruncă îmbrăcat într-un lac sau nu priveşte pierdut pe gânduri marea, cu siguranţă se dă cu placa de surfing pe valurile oceanului.

Grijile de care pomeneşte Ben sunt ca nişte liane: căţărătoare şi sufocante. Dar ele nu au putere fără apa gândurilor noastre. Dacă suntem prinşi în vârtejuri şi ne scufundăm în adâncimi învolburate, unde razele de lumină ajung mai greu, să ne amintim că încă nu a venit timpul să fim înghiţiţi de demonii adâncurilor.

Keep your head up!

Anunțuri

Cam care ar fi părerea ta?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s