Contraste [02]

„Imagini dezolante, astăzi, în Parcul Mitropoliei din Târgovişte, unde spaţiile de joacă a fost acoperite cu o plasă densă, limitând accesul celor mici la aparate. Măsura luată de Arhiepiscopia Târgovişte interzice, astfel, dreptul celor mici la joacă. Reprezentanţii Bisericii spun, însă, că măsura a fost luată pentru a nu deranja slujba religioasă oficiată în cinstea Sfântului Nifon. Locul de joacă din Parcul Mitropoliei Târgovişte a fost interzis celor mici pentru 24 de ore. Copiii care au venit astăzi în parc să se joace s-au strecurat pe sub pânza neagră ca să ajungă la balansoare. Unii dintre ei chiar s-au accidentat.” (Adevărul, 11 august 2015)

627x0                                                                                                                  (foto: Adevărul)

Între timp, în altă parte a lumii, doar că mai civilizată, adulţii participă la joaca micuţilor, ajutîndu-i să-şi îndeplinească dorinţele. În clipul de mai jos, dorinţa prichindelului e să treacă examenul şi să capete centura. Are doar 3 ani.

Reclame

Cam care ar fi părerea ta?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s